Isle of Dogs

NAŠA MISIJA

Misija koju ima firma Isle of Dogs je dvostruka:

Prvo, da učini da doterivanje psa bude prijatno iskustvo koje će učvrstiti vezu između psa i vlasnika, koristeći najkvalitetniji pribor za pravilnu negu i doterivanje pasa.

Drugo, da u najvećoj mogućoj meri unapredi zdravlje, lepotu i dobrobit svakog pojedinog psa, kako spolja tako i iznutra.

Da bismo ovu misiju i ostvarili, naš rad je usmeren na:

Pomaganje vlasnicima pasa da shvate značaj pravilnog doterivanja psa.

Davanje uputstava prema najboljim iskustvima u vezi sa doterivanjem pasa.

Obezbeđenje vrhunskog sistema za doterivanje koji omogućava da se izađe u susret specifičnim potrebama svakog psa.

Svi mi volimo svoje pse. Ipak, staratelji ljubimaca često ne znaju kako da pravilno vode računa o njihovom doterivanju. Oni obično koriste šampone namenjene ljudima, sa neodgovarajućom pH vrednošću. U strahu da ti šamponi mogu da osuše krzno, svoje pse   ne kupaju onoliko često koliko je to potrebno. Ponekad čak misle kako čitav taj proces iziskuje previše muke. Ipak, činjenica je da u većini drugih stvari, ljudi tretiraju svoje pse kao članove porodice. Psi se igraju sa našim decom, spavaju u našim krevetima. Vodimo ih u dnevni boravak za pse, putujemo sa njima i uživamo da im ugađamo.

Ali nekako, kada je u pitanju njihovo doterivanje, ispada kao da su perut, svrab i češanje uobičajena stvar kod pasa. To ne mora da bude tako i  zbog toga se firma Isle of Dogs posvetila tome da pomogne da se vaš pas oseća što prijatnije i da bude što lepši, kao i da u svojoj lepoti dostigne svoj puni potencijal.

Tako je i nastala naša misija. Želja nam je da vlasnicima pasa širom sveta obezbedimo proizvode, sredstva i usluge koji će pomoći da njihovi psi budu čisti, lepi i zdravi.  Uostalom, ova predivna stvorenja ne zaslužuju ništa manje od toga.Андрей Павелко биографияwar and peace locationкупить дешево билет на самолетрегистрация сайта в каталогах самостоятельносравнительные тесты

Najnoviji profili