Everyday Elements

Moderna, sveža i privlačna, kolekcija  Isle of Dogs Za svaki dan je u samom vrhu kvaliteta i nege lepote, rame uz rame sa proizvodima za ljudsku upotrebu, po inovativnosti artikala za doterivanje i staranje o psima. Naša nova dizajnirana kolekcija osnovnih proizvoda sa sloganom “zbližavanje kroz brigu”  ima za cilj da vašu ’ljudsko-pseću’ porodicu ujedini na zdrav i održiv način.

Pse koji imaju lep miris češće mazimo. Psi čiji je dah svež rađe dobijaju poljupce. Oni čija koža ne svrbi i nije suva,  prespavaju celu noć. I što je najvažnije, psi koji se dobro uklope u svoju porodicu zauvek ostaju u svojim domovima.

Keratin Volume Shampoo

(šampon sa keratinom za volumen)

Blag šampon za volumen koji pomaže stvaranju bujne i meke somotaste dlake pod rukom.  Keratin pomaže u jačanju dlake. Predstavljamo šampone sa našim potpisom sa Violet + Sea Mist parfemom i prirodnim neutralizatorima neprijatnih mirisa.

Lush Coating Shampoo

(šampon za bogatu i bujnu dlaku)

Da li želite da dlaka Vašeg psa bude bogata i bujna?  Odličan proizvod za kupanje koji dodaje teksturu i povećava volumen, čineći da dlaka izgleda punija i mekša pod rukom. Ekstrakt cveta nevena i sok od lišća ruzmarina čine da dlaka prirodno poskakuje i blista.

Silky Coating Shampoo

(šampon za svilenkastu dlaku)

Čudesan šampon za blagu kupku i hidriranje, koji čini dlaku primetno mekšom i svilenkastijom. Šampon kombinuje pantenol i sok od lista aloje za jačanje dlake i povećava zaštitu od oštećenja dlake. To je prvi korak ka tome da uživate u svilenkastoj mekoći dlake!

IMG_3737

Silky Coating Conditioner

Regenerator kreiran posebno za korišćenje sa Every day Isle of Dogs Silky Coating Shampoo. Ovaj duboko prodirući regenerator čini dlaku primetno mekšom, glatkom i lakšom za održavanje. Mnogo soka lišća aloje i proteina omogućavaju da dlaka bude meka kao svila. Očekujte i veći sjaj dlake koja se više neće ni mrsiti ni ćebati.

IMG_3738

Clean Coating Shampoo

Blag, ali temeljit šampon za kupanje koji uklanja nečistoću, čađ i neprijatan miris i produžava period između dva kupanja. Ekstrakt zelenog čaja, sok lista aloje i ekstrakt Hamamelis virginiana čine kombinaciju za deodorisanje i osvežavanje dlake.

IMG_3739

Lush Coating Brush Spray

Želite li da saznate tajnu punije i somotaste dlake? Dodajte volumen i raskošnu punoću pomoću ovog regeneratora u spreju. Ovseni proteini, aminokiseline svile i pšenični proteini čine dlaku gušćom, čvršćom i punijom.

10154653_10201881257262157_1412088446_n

Silky Coating Brush Spray

Za održavanje svilenkaste glatke dlake koja mami na milovanje, ovaj dnevni sprej za četkanje omogućava neizmernu mekoću i hidraciju. Cvet kamilice i ekstrakt lista ruzmarina smanjuju elektricitet i sprečavaju da se dlaka ućeba ili zamrsi ako se svakodnevno koriste. Pomaže u odbijanju prašine i prljavštine, što dlaku čini duže čistom.

10150054_10201881257222156_87894703_nWindows Performance Stationполучение визы в румыниюбравоил отзывыв подносылобановский александр видео

Najnoviji profili