Vanity Series

Uvođenje „Vanity” asortimana firme Isle of Dogs,  kolekcije profesionalnih proizvoda za stiliste, koja je inspirisana  težnjom da se fizički izgled dovede do savršenstva.

Dizajnirana da zadovolji zahtevne uslove doterivanja i ulepšavanja pasa za izložbe i takmičenja, kolekcija Vanity omogućava održavanje zdravog krzna koje se lako češlja, što vam prepušta potpunu kontrolu po pitanju izgleda i osećaja. Mešanjem i nanošenjem ovih proizvoda možete da postignete beskrajno mnogo različitih stilova sređivanja ljubimaca, čija granica su isključivo vase umeće i mašta.  Vi kažete da za vas granice ne postoje. Ne zove li se to taština (eng. vanity”)?

Red Berries + Champagne Replascent

Revolucionarni sprej koji neutrališe neprijatne mirise, za Vašeg psa i kuću.  Repláscents neutrališe neprijatne mirise i zamenjuje ih suptilnim božanstvenim mirisom. To je alternativa za parfimisane kućne sprejove za koje nije bezbedno da ih nanosite direktno na psa.

IMG_3174

Sugar Cane + Grapefruit Replascent

Revolucionarni sprej koji neutrališe neprijatne mirise, za Vašeg psa i kuću. Repláscents neutrališe neprijatne mirise i zamenjuje ih suptilnim božanstvenim mirisom. To je alternativa za parfimisane kućne sprejove za koje nije bezbedno da ih nanosite direktno na psa.

IMG_3176

Violet + Sea Mist Replascent

Revolucionarni sprej koji neutrališe neprijatne mirise, za Vašeg psa i kuću. Repláscents neutrališe neprijatne  mirise i zamenjuje ih suptilnim božanstvenim mirisom. To je alternativa za parfimisane kućne sprejove za koje nije bezbedno da ih nanosite direktno na psa.

IMG_3177

Isle Hold

  • Mi obožavamo ovaj proizvod zbog njegovog dejstva i trajanja. To nije samo još jedna pena za dlaku. Ne isušuje dlaku i ne ostavlja lepljiv trag. U stvari, pomaže regeneraciji dlake i dodaje sjaj. Postigli smo najbolje rezultate kada smo penu naneli na mokru/vlažnu dlaku i posle toga je odgovarajuće stilizovali.Način upotrebe:

Može se naneti i na mokru i suvu dlaku. Istisnite penu 2 do 3 puta na dlan i nanesite na mokru/vlažnu dlaku od korena do vrha dlake. Osušite fenom i stilizujte kao obično.

Koristi se za oblikovanje dlake na nogama radi postizanja maksimalnog efekta jer pomaže da dlaka stoji na mestu i da ima odgovarajuću dužinu. Ili kada je u pitanju kratka dlaka na nogama koja treba da odstoji u smeru suprotnom od rasta dlake da bi se postigao efekat punijeg oblika.

Savet:

Fantastičan efekat kada se nanese preko Isle Thicken za maksimalni volumen.

IMG_3178

Isle Lift

  • Ovaj proizvod je fantastičan za rase kod kojih dlaka treba da se podigne i odstoji. Veoma se preporučuje za pekinezere, pudle, terijere, šetlandske ovčare i kolije.

Nanesite aplikator sprejom direktno na koren dlake. Možete ga naneti i na vrhove prstiju i utrljati ga na ukrase na glavi kod zapadnoškotskih belih terijera ili kern terijera.

Odličan efekat dobija se za podizanje zona na vrhu koje se odvajaju od inače savršenih kontura, kao što su mala udubljenja iza dlake koja je pala. Daje visinu i jača strukturu osnove/korena dlake, a da pri tom daje odgovarajuću teksturu dlaci na vrhu.

Opis: Kreiranje teksture kod korena. Ovaj sprej bez aerosola i bogat proteinima gradi dlaku i obezbeđuje dugotrajan volumen, a da se dlaka pri tome lako drži, stilizuje i predivno sija. Aplikator za davanje smera maksimalno podiže poddlaku. Savršeno za dlaku koja treba da stoji uspravno ili odstoji od tela.

IMG_3180

Isle Repair

  • Regenerator bogat biljnim sastojcima koji se ne ispira a obogaćen je i ekstraktima Rosa carina i kamilice za duboku regeneraciju dlake i njen gladak izgled. Koristi se i kao proizvod za negovanje i završni tretman za otklanjanje naelektrisane dlake. Savršeno za rase sa svilastom dugom dlakom i površinsku negu dlake.Način upotrebe:

Za suvu ili oštećenu dlaku, preporučujemo direktno nanošenje na vlažnu dlaku pre stilizovanja.

Za dnevnu upotrebu ili upotrebu na izložbama, uzmite 1 kašičicu proizvoda, razredite s vodom u bočici sa sprejom od 8 unci (oko 227 ml), naprskajte na dlaku i osušite fenom. Razmera za razređivanje se može menjati; ako je potreban veći stepen regeneracije, treba dodati veću količinu proizvoda.

Evo jednog saveta: prilikom razređivanja, stavite 1 inč vode (2,54 cm) na dno Vaše bočice sa sprejom, dodajte odgovarajuću količinu proizvoda, dobro protresite a zatim dodajte ostatak vode.

IMG_3182

Isle Strengthen

  • Način upotrebe

Ovo je odličan proizvod za rase sa dugom dlakom kojima je potrebno stalno četkanje i stilizovanje. Zaštitite dlaku za čiju ste regeneraciju uložili toliko truda. Ovaj proizvod se može koristiti tokom čitavog vikenda održavanja izložbe a da se dlaka ne slepi. Fantastično i za pasmine za koje se regeneratori obično ne koriste zato što ne želite da njihova dlaka polegne.

Regeneratori su važan deo održavanja svih tipova dlake i zaštitu dlake. Četkanje suve dlake može je dodatno oštetiti i prouzrokovati da se lomi. Isle Strengthen pomoći će u sprečavanju lomljenja dlake i pojačavanju njene čvrstine uprkos svakodnevnom četkanju.

Jednostavno nanesite sprejom na dlaku i četkajte. Pokušajte da razredite proizvod s vodom u razmeri 2:1, i koristite za ponovno kvašenje dlake za „last minute“ oblikovanje pre izložbe.

Opis:

Revolucionarni regenerator koji ne mora da se ispira i koji pojačava fleksibilnost dlake radi sprečavanja oštećenja dlake od korišćenja fena i pribora za stilizovanje. Daje sjaj i dlaka izgleda lagano, ne mrsi se, proizvod je jača i čini je glatkom. Sadrži ekstrakt rastavića za jačanje i sjaj, ekstrakt aloje da bi dlaka bila glatka i umirila iritiranu kožu glave, kao i ekstrakt zelenog čaja za zaštitu dlake od ekoloških poremećaja.

IMG_3185

 

Isle Style

  • Način upotrebe

Mi obožavamo ovaj proizvod za stilove šišanja kod rasa kao što su pudle, portugalski vodeni pas i bišon, ali je isto tako odlično za šišanje dlake na nogama šnaucera, keri blu terijera ili flandrijskog pastirskog psa.

Da li morate brzo da sredite pripadnike određene rase ili grupu pasa? Ovo je pravi proizvod za Vas. Isprobajte ga prilikom četkanja nogu pre trimovanja ili podizanje dlake na skočnom zglobu Vašeg zlatnog retrivera ili koker španijela. Samo stavite tačnu odgovarajuću količinu proizvoda za održavanje i teksturu dlake kineskog ćubastog psa ili malog lavljeg psa.

Samo nanesite sprejom na dlaku gde je potrebno. Dlaka će dobiti veoma lagan izgled  bez lepljivih tragova.

IMG_3184

 

Isle Straighten

  • Način upotrebe

Najvažnije što morate zapamtiti kod ovog spreja je da mala količina dugo traje, koristite štedljivo.

Držite oko 12 inča (oko 30 cm) od dlake, lagano poprskajte na mokru/vlažnu dlaku. Osušite i stilizujte kao obično.

Ako se koristi da bi se dlaka odmrsila, nanesite proizvod koliko je potrebno da biste dlaku očetkali na suvo, a zatim okupajte psa. Ako morate da ispravite kovrdže, lagano utrljajte u dlaku pomoću četke za četkanje površinske dlake.

Opis: osmišljeno posebno za pasmine kojima je potrebna ravna, svilasta dlaka, a sastojak brezove kore ispravlja i glača dlaku dajući joj neverovatan sjaj. Odlično sredstvo da se dlaka razmrsi i da ne bude nabijena statičkim elektricitetom. Četke i češljevi za održavanje dlake prosto klize niz dlaku koja dobija fantastičan sjaj koji se ne može lako nadmašiti. Štiti od termalnog oštećenja budući da smiruje, regeneriše i učvršćuje dlaku.

Isle Thicken

  • Način upotrebe

Može se koristiti i u nerazređenom i razređenom obliku. Ako koristite u nerazređenom obliku, najbolje je naneti direktno na vlažnu dlaku, za šta je potrebna veoma mala količina. Razređivanje zavisi od tipa dlake i kreće se od 1/2 kašičice do 2 kašičice. razređeno s vodom u bočici sa sprejom od 8 unci (oko 270 ml). Nanesite sprejom na dlaku i osušite fenom.

Evo jednog saveta: Prilikom razređivanja, stavite 1 inč vode (2,54 cm) na dno Vaše bočice sa sprejom, dodajte odgovarajuću količinu proizvoda, dobro protresite a zatim dodajte ostatak vode.

IMG_3186

Isle Smooth

  • Opis:

Ovaj krem je pogodan za upotrebu na gruboj jogunastoj dlaci. Samo mala količina će poravnati kovrdže i skratiti vreme sušenja a rezultat će biti meka i savitljiva dlaka.Павелко федерация футбола украиныультразвук для зубовкожаные босоножки на танкеткелидогенерация социальнаяноутбуки 14 дюймов

Najnoviji profili